Ziet u iets wat niet hoort of niet klopt? Rapporteren

Dit bedrijf heeft helaas nog geen omschrijving. Bent u echter de eigenaar van dit bedrijf? Claim dan uw pagina en vul uw gegevens aan, of help ons en je mede-bezoekers door dit bedrijf te tippen over deze vermelding.

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Is Rijschool Rijzeker Verkeersschool in Nieuw-Scheemda uw bedrijf?


Claim uw pagina, vul uw gegevens aan en word beter gevonden.

Binnen een paar minuten geregeld en volledig gratis!

Eigenschappen Rijschool

Niet bekend
Niet bekend
Niet bekend
Niet bekend
Niet bekend
Niet bekend

Beoordelingen

Waardering van bezoekers

Uitstekend
Heel goed
Gemiddeld
Matig
Vreselijk
1

Overzicht waarderingen

Eindcijfer 1.0
Eindcijfer: 1 gebaseerd op 1 beoordeling
Sfeer
Flexibiliteit
Deskundigheid
Communicatie

Hoe waardeer jij rijschool Rijzeker Verkeersschool uit Nieuw-Scheemda?

U dient ingelogd te zijn om een review te plaatsen. Nu inloggen of registreer een account.
Toon 
“Geen titel opgegeven”
16 juni 2014 21:06
  RijOnzeker
Ik ben ontevreden over de volgende punten:

- de kwaliteit van de lessen is ondermaats. De instructeur houdt niet structureel bij welke aspecten van het rijden al aan bod zijn gekomen en in hoeverre de leerling deze beheerst. In mijn geval was het resultaat hiervan dat ik met name de bijzondere verrichtingen niet beheerste, of zelfs nog nooit had geoefend.

- Sommige vaardigheden die tijdens het rijden aan bod zijn gekomen, zijn nooit uitgelegd waardoor, naar later bleek, ik deze verkeerd had aangeleerd.

- Bij oefeningen die de leerling naar zijn mening niet snel genoeg onder de knie heeft, wordt de leerling verbaal aangevallen, gekleineerd en soms zelfs uitgescholden. De instructeur kan plotseling op agressieve wijze zijn ontevredenheid duidelijk maken, waardoor de leerling schrikt. Het is mij bijvoorbeeld overkomen dat de instructeur midden op de snelweg tot stilstand remde, omdat ik per ongeluk een bord niet had gezien (waarop hij vervolgens fel tegen me uitviel). Dit heeft als resultaat dat je erg onzeker wordt over jezelf in het verkeer en met betrekking tot voertuigcontrole, waardoor je meer fouten gaat maken die anders niet waren voorgekomen en je achterblijft in je ontwikkeling.

- De instructeur liet mij de leskaart invullen (waarin de al gevolgde lessen te zien zijn en de lessen die nog in de planning staan). In overleg met de instructeur ben ik de lessen meteen in mijn agenda gaan zetten. Zelf had hij een aantal keer zijn agenda niet bij zich. De laatste les voor mijn examen had ik een dag later in mijn agenda staan dan hij. Hij beschuldigde mij ervan dat ik loog over de datum waarop de les was gepland, waardoor ik de (al betaalde) laatste les niet meer kon volgen, en het lesgeld ook niet terugbetaald kreeg.

- Naar aanleiding van de bovenstaande punten was ik na 25 lessen (uit een pakket (incl.) examen) nog niet ver genoeg gevorderd en vooral te onzeker om te kunnen afrijden. Ik heb bij de rijschool nog 9 extra lessen moeten afnemen waarna ik zou moeten afrijden.

- Ik ben bij deze rijschool terechtgekomen naar aanleiding van relatief goede ervaringen van ex-leerlingen die jaren geleden bij de rijschool reden. Met name het aanlokkelijke goedkope tarief woog hierbij zwaar mee. Omdat ik een pakket had afgesloten zat ik vast aan 25 lessen en het examen was bij het pakket inbegrepen. In de laatste weken voor mijn examen had hij drie weken geen tijd om mij in te plannen. Daarom heb ik 6 lessen elders gevolgd. Door deze lessen heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen en heb ik het rijden toch nog onder de knie gekregen, waardoor ik meteen de eerste keer ben geslaagd voor het examen.
Sfeer
Flexibiliteit
Deskundigheid
Communicatie
Wilt uw als eigenaar van deze vermelding notificaties van nieuwe beoordelingen ontvangen?

Stap direct over naar een betaalde vermelding,
of bekijk nu alle mogelijkheden.